Alo, CJD, Inspectoratul Școlar, DGASPC ! Opriți-l pe primarul din Pietrari ! Desființează After-School-ul

0
260

Primarul comunei Pietrari, Gheorghe Neacșu, insistă în prostie, “lovind” din nou cu o iresponsabilitate cruntă ! Acesta a convocat o ședință a Consiliului Local Comunal pentru data de joi, 27 octombrie, ora 14:00, reuniune care are ca prim punct pe ordinea de zi suspendarea activității After-School-ului.

E păcat ce vrea primarul ! Erau peste 20 de copii nevoiași care învățau și serveau o masă caldă acolo, sub directa supraveghere a cadrelor didactice ce făceau voluntariat. Părinții acelor copii n-au posibilități materiale și dorința noastră era să acordăm o șansă egală tuturor copiilor, indiferent de statutul lor social. Iar acum nimeni de la Primărie, în frunte cu primarul, nu s-a interesat de acest Centru de Zi pentru Îngrijirea Copiilor, pentru întocmirea dosarelor, după efectuarea unor anchete sociale. La Târgoviște, am văzut că s-a inaugurat primul After-School, iar noi avem unul aici și vrem să-l închidem ! Cineva ar trebui să ia măsuri cu acest primar iresponsabil și incompetent ! Nu știu cine, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar Județean, Direcția pentru Protecția Copilului, pentru că acei copii n-au nicio vină că locuiesc într-o comună cu un primar iresponsabil sau că părinții lor nu au posibilități materiale. Existau soluții de sponsorizare pentru asigurarea meselor calde, dar cine să-i adune pe acești copii ?! Că sunt vreo 300 de copii în comuna Pietrari și nu toți provin din familii înstărite. Ca să nu mai spun că vrea și concedierea personalului de-acolo. E incredibil !“, ne-a mărturisit, sub protecția anonimatului, unul dintre consilierii locali care nu va vota în favoarea propunerii aberante a primarului.

20161018_1_0

http://ripostapenet.ro/2016/10/23/alo-cjd-inspectoratul-scolar-dgaspc-opriti-l-pe-primarul-din-pietrari-desfiinteaza-after-school-ul/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.