Aha, pen’ ca legea nu permite trasesimul primarilor, Cornel Coman de la Pietrari a intrat in FUNDATIA Mișcarea Populară.

1
239

La fel ca si Boc care a ramas deocamdata la PDL.

Primarul liberal al comunei Pietrari, Cornel Coman, este membru al fundației Mișcarea Populară.
El este unul dintre cei 26 de primari din județ care au semnat adeziuni, 24 de la PDL, unul de la PSD și unul de la PNL, după cum a precizat deputatul Florin Popescu, șeful de campanie al PMP. Popescu nu a vrut să dezvăluie numele celor cu adeziune, pentru că spune că acestea trebuie mai întâi validate în cadrul fundației. Printre ei s-ar afla și unii dintre primarii PDL care au participat la CEX al PSD, dar și la alegerile din PDL Dâmbovița. Coman a fost prezent, vineri, la lansarea PMP Târgoviște. Numele primarului PSD nu a fost făcut public, Popescu afirmând că acesta ar fi fost și el prezent la eveniment.

Au fost făcute publice alte 2 adeziuni: Gabriel Boriga, primarul Târgoviștei și Adriean Budoiu, primarul Fieniului. La evenimentul PMP au mai fost prezenți primarii din Butimanu, Odobești și Hulubești. Florin Popescu nu exclude posibilitatea că numărul adeziunilor să crească. El a mai spus și că deși, edilii se afișează când cu unii, când cu alții, are încredere în cei care au semnat adeziunea la Fundația Mișcarea Populară că vor sprijini partidul. “”Am făcut o echipă bună, am avut realizări împreună și nu cred că ei au uitat acest lucru, a declarat Florin Popescu”‘, referindu-se la perioada în care conducea Consiliul Județean.

 

sursa :

Un primar PNL și unul PSD, membrii ai Fundației Mișcarea Populară Dâmbovița!

1 COMENTARIU

  1. Daca a luat aceasta decizie inseamna ca nu stie pe care craca politica sa se aseze.A fost in codirla pntcd,de aici a zburat in pnl ,iar din taranist-liberal s-a transformat in miscator popular.Acesti traseisti nu sunt altceva decat niste….profitori politici,politicieni neterminati din punct de vedere politic.Banuiesc ca fostul taranisto-liberal,actual miscator popular,n-o sa-i urce in tarna …miecatoare si pe cei din primarie,acei liberali care ( mai) au cat de cat sange liberal.Printre liberalii pietrareni se afla si vice primarul Neacsu ,un liberal cu idei liberale ,unul dintre cei mai…copti la instalatia politica ,iar din acest punct de vedere nu cred ca-l va urma pe Coman.Consider ca oamenii politici care nu-si schimba orientarea politica in functie de….interes sunt adevarati politicieni in care merita sa-ti aloci increderea necesara.Mai mult de atat ,vicele Neacsu este respectat,stimat si apreciat nu numai pentru contributia si realizarlie facute la nivelul comunei,ci si pentru comportamentul fata de cetateni,pentru modul cum isi respecta atat cetatenii cat si salariatii din primarie ,pentru faptul ca sunt ajutati in rezolvarea diverselor probleme ,cu alte cuvinte este omul potrivit la locul potrivit.Deci,in cazul in care ,dl vice Neacsu,va lua decizia de a parasi PNL are toate sansele sa fie catalogat ca fiind omul instabil …,bineinteles la capitolul politic.

    ps:pt.domnii de la redactie,
    „legea nu permite trasesimul primarilor „sau” legea permite traseismul primarilor”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.