Adrian Ţuţuianu: Cornel Coman de la Pietrari habar n’are de lege

0
235


În ultima perioadă, tot mai mulţi primari fac comentarii neavenite.Un exemplu concret este primarul de la Pietrari, care vorbeşte peste tot că nu-l sprijin financiar să asigure centrala termică şi reţeau electrică la şcoala nouă din Pietrari.CJ nu dă bani pentru şcoli.

Dumnealui îşi permite ca unul care a intrat ieri în primărie să vorbească pe lângă lege şi buget.Unii dintre ei nu au habar de lege şi ştiu doar să vorbească…”, a afirmat Adrian Ţuţuianu. “Buna rânduială” a bugetului se pare că este  o mare  dilemă pentru unii primari dâmboviţeni .


http://tvpartener.ro/2013/10/02/video-buna-randuiala-a-bugetului-o-dilema-pentru-unii-primari-damboviteni/

Primăriile din judeţ au ajuns la fundul sacului atunci când vine vorba despre buget. Mai toate autorităţile locale îşi pun speranţe într-un sprijin financiar  de la CJ Dâmboviţa  care să mai salveze cumva un an dificil. Până vin bani de la CJ Dâmboviţa, care nici aici nu sunt, fiecare edil ar trebui să se descurce aşa cum ştie mai bine, gestionându-şi austeritatea iar nevoile comunităţii pe care o conduc să nu fie ignorate. scoala pietrariÎnsă la noi în judeţ totul se întâmplă pe dos investiţiile finanţate din fonduri europene sau de la bugetul local nu îşi văd de drum, Autorităţile locale aruncând pisica moartă la CJ Dâmboviţa care nu are nicio treabă în unele situaţii .Un exemplu concret este edilul comunei Pietrari, Cornel Coman care  s-a  împăcat cu ideea că nu sunt bani  iar CJ Dâmboviţa nu-l susţine și nu  i-a rămas altceva de făcut decât să dea vina pe CJ Dâmboviţa care nu are nicio implicare şi  să-și ignore alegătorii cărora le-a făcut promisiuni pe care acum nu le poate îndeplini. Aproape 250  de elevi din localitatea Pietrari se uită lung  la şcoala cea nouă, dar fără utilităţi , în timp ce ei se înghesuie în şcoala veche şi prea mică.Primăria nu a mai găsit, însă, bani pentru centrala termică şi reţeau electrică .

Adrian Ţuţuianu

Peste 250 de elevi din Pietrari  învăţă şi în anul şcolar 2013 – 2014 tot în două schimburi, în mica şcoală veche), deşi au la dispoziţie o clădire nouă şi încăpătoare, finalizată  cu doar câteva săptămâni înaintea începerii noului an şcolar .Primăria nu a găsit, însă, nici în acest an , 290.000 de lei pentru racordarea şcolii la electricitate şi pentru a cumpăra centrală termică. Imobilul nou a fost ridicat cu bani europeni, valoarea proiectului fiind de 2,3 milioane de lei. Partea de cofinanţare este tocmai suma pe care, acum, edilii nu o pot găsi.Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu a ţinut să facă câteva precizări strict legate de afirmaţia halucinantă a edilului din Pietrari:”În ultima perioadă, tot mai mulţi primari fac comentarii neavenite.Un exemplu concret este primarul de la Pietrari, care vorbeşte peste tot că nu-l sprijin financiar să asigure centrala termică şi reţeau electrică la şcoala nouă din Pietrari.CJ nu dă bani pentru şcoli.Dumnealui îşi permite ca unul care a intrat ieri în primărie să vorbească pe lângă lege şi buget.Unii dintre ei nu au habar de lege şi ştiu doar să vorbească…”, a afirmat Adrian Ţuţuianu. “Buna rânduială” a bugetului se pare că este  o mare  dilemă pentru unii primari dâmboviţeni .

sursa : http://tvpartener.ro/2013/10/02/video-buna-randuiala-a-bugetului-o-dilema-pentru-unii-primari-damboviteni/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.