Adevarul.ro: Sa lăsat cu victime la petrecerea de sfârşit de an organizată în Primăria Pietrari

2
249

Funcţionarul de la Primăria din Pietrari a murit după ce a ieşit de la petrecerea dată de primar cu ocazia sfârşitului de an. Aşa ne-a declarat edilul şef al localităţii.

“Ne pare extrem de rău pentru ce s-a întâmplat. Domnul Ionescu era un om de nota zece, dar avea probleme cu băutura. Noi am făcut ieri, la primărie o mică petrecere de sfârşit de an şi a venit şi dumnealui. Aşa am făcut în fiecare an. Nu s-au consumat băuturi alcoolice, dar dumnealui venise deja băut. Nu a mai reuşit să ajungă acasă. La ora 22.00 ştiu că a plecat de la primărie. Doi localnici l-au luat şi l-au adus pe treptele primăriei şi au încercat să îi facă resuscitare până a venit ambulanţa, dar degeaba. A murit la spital”, a declarat primarul comunei Pietrari, Cornel Coman.

Se pare că Nicolae Ionescu a făcut stop cardio respirator în drum spre casă. Omul a alunecat şi a căzut într-un şanţ. Nu a mai putut să se ridice şi, spre ghinionul său, nu a fost văzut de niciun localnic la timp. 

Unii localnici vorbesc despre faptul că petrecerea s-a ăncheiat în jurul orei patru dimineaţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Dâmboviţa, victima a fost ridicată de ambulanţă, în jurul orei şase dimineaţa. Nicolae Ionescu este funcţionar la Primăria Pietrari de peste 30 de ani şi lucra la Direcţia de Urbanism şi Situaţii de Urgenţă.

Sa lăsat cu victime la petrecerea de sfârşit de an organizată în Primăria Pietrari

2 COMENTARII

  1. mihaicornicosmi a comentat la acest videoclip Consiler local din Pietrari, Dâmbovita, gasit înghetat lânga primarie:

    daca cei din conducerea PRIMARIEI nu aproba aceasta petrecere in sediu poate acest om nu deceda,dar cum s-a mai organizat petrecere de acest gen si in vechiul sediu unde s-a lasat cu bataie,oase rupte,,dans taras pentru ca nu se mai puteau tine pe picioare de beti ce erau,et.Acum este cu totul alta problema ,pe langa faptul ca cei prezenti s-au imbatat bine,s-au batut si scuturat care pe care,scaune si mese rupte in cap,din pacate a decedat un om DACA NU SE ORG.ACEST CHEF POATE AC.OM NU MUREA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.