Acuzatii grave pe situl Dâmbovita News : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

0
163

Președintele PSD Râu Alb, Petre Coman, și fiica sa, Coman Izabela Pamela, ofițer de poliție debutant în cadrul IPJ Teleorman, au obținut în mod ilegal peste 20 000 de euro din fondurile europene, destinate instalării tinerilor fermieri din mediul rural.

Astfel, în anul 2010, tânăra polițistă, îndrumată de tatăl său, consilier local în comuna Râu Alb și președinte al organizației locale a PSD, a înființat întreprinderea individuală I.I. Coman Izabela Pamela, aspect care i-a permis să acceseze, prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, măsura europeană 112 privind instalarea tinerilor fermieri.

ralb

orc1

orc2

articol complet la : PREȘEDINTELE PSD RÂU ALB ȘI FIICA SA, OFIȚER DE POLIȚIE, SPECIALIȘTI ÎN FRAUDĂ CU FONDURI EUROPENE!

comentarii de pe situl respectiv :

#3 ion 14-12-2014 22:02

Tanara ofiter de politie isi desfasoara activitatea la IPJ Teleorman,urman d a se muta in scurt timp la IPJ Dambovita-Servi ciul de Investigare a Criminalitatii Economice.In statutul politistului se specifica la articolul 45 alin 1 lit G faptul ca politistului ii este interzis sa efectueze,direc t sau prin persoane interpuse,activ itati de comert ori sa participe la administrarea sau conducerea unor societati comerciale,cu exceptia calitatii de actionar. Acum este important calitatea pe care o are,este interesant ce completeaza pe fiecare an in declaratia de avere care este un act puplic, de ce nu s-a sesizat nicio autoritate a statului pana acum?

Citat

-2 #2 Ana 14-12-2014 15:50

frauda cu fonduri europene înseamnă sa nu respecți proiectul prezentat, sa nu faci nimic cu banii subvenționati. Despre teren nu ai prezentat niciun act si daca nu au primit niciun ban e vina babutelor ca nu ai facut plângere. funcționarii publici au voie sa fie acționari in cadrul firmelor. este de precizat faptul ca probabil era studenta in anul 2010( presupun) nu știu ce vârsta are.

Citat

-3 #1 Maria 14-12-2014 10:30

Tanara a prezentat un lroiect pentru masura 112.De fapt, frauda este r eprezentata de faptul ca aceasta tanara, ofiter de politie, nu avea voie sa infiinteze o firma. Fondurile europene au fost obtinute corect, pe madura 112,cel care a intocmit proiectul, ca si cei care l-au aprobat nu au incalcat legea. Cred ca frauda este prea mult spus. Intreprinderea individuala a fost corect infiintata,numa i ca, ofiterul de politie nu avea voie sa infiinteze o firma. Atar, nimic mai mult. Nu stim daca tanara mai lucreaza sau nu ca ofiter, poate se ocupa de agricultura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here