Acelasi lucru si la Pietrari. In Ianuarie 2010 primarul Cornel Coman declara „La Pietrari, proiect demarat la reteaua de apă”

1
277

 Asa, si ?? S-a mai facut ceva ? S-a sapat macar un sant, s-a batut cel putin un  ţarus ? Cati Pietrareni au INCA in Anno Domini 2011, WC-ul in dosul curtii linga coceni ? N-avem apa sa ne spalam pe fata dar avem jardiniere de flori complet inutile, cocotate in stalpii de energie electrica … 

La Pietrari, proiect demarat la reteaua de apă

( da de unde ? nu s-a demarat absolut nimic )

La Pietrari, proiect demarat la reteaua de apăRep.: Ce priorităţi aveţi pe agenda de lucru pentru sătenii care v-au acordat încrederea pentru ridicarea standardelor de viaţă?

foto: Cornel Coman, primarul comunei Pietrari

– Una dintre cele mai importante realizări, aflată însă la început, pentru locuitorii comunei, este demararea proiectului pentru lucrările la reţeaua de apă. Sperăm să reuşim să le continuăm, dată fiind criza economico-financiară. Ne este greu, dar tragem nădejde să ne descurcăm cu unele fonduri accesate în perioada anterioară crizei pentru finalizarea acestui proiect vital.

Rep.: Ce alte realizări a mai înregistrat comuna de când sunteţi primar?

– Am avut şi avem pe listă proiecte pentru toate problemele Pietrariului. Pe unele am reuşit să le punem în practică, altele urmează. Sunt mulţumit că am reuşit să realizez câte ceva şi în infrastructură în scurta perioadă de timp de când sunt primar. Deja se văd unele îmbunătăţiri, dar mai sunt multe de făcut. Important este să fie voinţă.

Rep.: Din câte unităţi de învăţământ este formată reţeaua educaţională şi ce rezultate au obţinut cadrele didactice şi elevii?

– Avem pe raza comunei o şcoală cu clasele I-VIII, una cu clasele I-IV şi trei grădiniţe. S-au obţinut rezultate bune şi foarte bune de către elevi la testările susţinute, pentru că a existat şi există interes şi cadre didactice calificate.

sursa arhiva Ianuarie 2010 :
….La Pietrari, proiect demarat la reteaua de apă

1 COMENTARIU

  1. Ce s-a facut pana in prezent este bine facut ca s-au obtinut bani din anumite fonduri.De aici incolo nu se va mai demara absolut nimic chiar daca sunt banii necesari,totul incepe din primavara anului viitor odata cu startul campaniei alegerilor locale.Atunci vom vedea cat de transpirati vor fi „alesii nostrii mult iubiti „.Vor sapa …in niciun caz santuri ,ci se vor „sapa” intre ei care pe care pentru a lua conducerea,vor fi buni,respectosi si glumeti,si,sunt sigur ca se vor inghesui care mai de care in a da interviuri,declaratii insotite cu tot felul de promisiuni.

    PS.
    referitor la ghivecele de flori cocotate pe stalpi,de unde(nu) stim noi ca dl.Primar nu are un contract cu „asociatia barzarilor”(cei care au afaceri cu berzele care vin si-si fac cuiburi in lucrarea de arta a d-lui PRIMAR).De aici probabil vin banii cu care sunt platiti d-nii angajati .Ce Primar descurcaret are COMUNA PIETRARI si ……multi dintre noi nu stim!!!!

    !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.