A treia zi a actiunii Scoala Altfel la Râu Alb

3
319


Dupa ce in ziua a treia a actiunii Scoala Altfel,elevii nostri au ecologizat artera principala a satului Rau Alb de Jos si au mers in drumetie la Grota lui Tomescu si la Piatra Intinsa,azi au participat la excursia tematica Intinerar Istoric.In cadrul excursiei au vizitat Muzeul de Istorie,Muzeul de Arta,Curtea Domneasca,Manastirea Dealu.

Pentru ca au fost cuminti elevii au primit, ca bonus, din partea cadrelor didactice si vizita la Gradina Zoologica.
Deplasarea in orasul Targoviste a celor 97 de elevi ai scolii a fost asigurata de domnul primar Preda Catalin,care a suportat cheltuielile de transport.Multumesc din suflet colegilor si parintilor  care au participat la aceasta actiune si apreciez efortul depus penrtu reusita deplina a acestei actiuni.

GHIMPU RODICA

comentariu sosit la
http://raulalb.net/?c=482#476

3 COMENTARII

  1. mda………pai, cand e vorba de tine rodica,cum sa nu te sustina domnul primar…..ai grija si nu-i mai face avansuri dl primar…are o familie frumoasa si cu multe merite….

  2. „Deplasarea in orasul Targoviste a celor 97 de elevi ai scolii a fost asigurata de domnul primar Preda Catalin ,care a suportat cheltuielile de transport „,(mai bine spus a fost asigurata de Primarie la initiativa d-lui Primar).Primarul nu poate asigura nimic ca persoana fizica indiferent de unde este si din ce partid face parte,ca a sprijinit aceasta actiune si Primaria a ajutat acesti copi de a se deplasa la Targoviste este cu totul alta problema.Cred ca este meritul Primariei,nicidecum al Primarului personal ,ca….nu si-o fi permis sa puna bani din propriul buzunar.

  3. este meritul domnului primar ca se implica..comuna a inflorit cu ajutorul lui,felicitari…dar se pare ca tu nu intelegi..erai pe cale de a-i distruge familia..iti placea sa fii doamna primarita???n-o sa ajungi niciodata,are o sotie minunata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.